Erfaren strategikonsulent_JOBANNONCE

Erfaren strategikonsulent

Jobbet varetages i direkte reference til vores CEO Adam Elbæk

Gas Storage Denmark er et statsejet selskab, der ejer og driver de to danske undergrunds gaslagre.

Vores nuværende forretning er forankret i det sammenhængende europæiske gassystem, hvor vi lagrer naturgas og biogas. I fremtiden vil vi også lagre brint og CO2. Vores centrale udfordring er præcist, at vi skal lykkes med vores nuværende forretning samtidigt med at vi opbygger en ny og radikalt anderledes forretning for fremtiden.

Hvis du vil være med til at præge vores strategi- og forretningsudvikling i både dansk og international regi, læs lige følgende jobannonce  

Du kan se frem til et meningsfuldt job, hvor du spiller en aktiv rolle i at nå de ambitiøse målsætninger for den grønne omstilling og for at vi fortsat sætter den rigtige retning for udviklingen af den eksisterende forretning. Samtidig bliver du en del af et stærkt fagmiljø, hvor det kommercielle og det det tekniske går hånd i hånd.

 

GSD_lille_logo_blue_250px

Ansøgningsfrist

16. januar 2020

Arbejdssted

Stenlille